"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren
"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand

Koninklijk bezoek Stellinghaven

Buitengewoon  trots kunnen we melden dat Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander dinsdagmorgen 8 oktober 2013 Stellinghaven gaat bezoeken. Dit bezoek is ter ere van het winnen van het Grote Appeltje van het Oranje Fonds in mei jongstleden met het project ‘Gluren bij de buren’.

 

Het winnen van het Grote Appeltje heeft Stellinghaven en de openbare basisschool Tusen de Singels met het project landelijke bekendheid gegeven. De komst van Koning Willem-Alexander is een extra kroon op dit project.

 

Op dit moment wordt er gewerkt aan de invulling van het bezoek. Nadere informatie volgt wanneer het programma bekend is.