"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand
"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren

Kom zingen in Overdagkoor De Wiken

Vanwege de grote belangstelling voor de Overdagkoren in Sûnenz en Rispinge, is er in september een start gemaakt met een nieuw Overdagkoor in woonzorgcentrum De Wiken aan de Dwarswyk 3 in Drachten. De Overdagkoren gaan uit van Sûnenz in samenwerking met ZuidOostzorg. De leiding en organisatie is in handen van Meindert Bosklopper. 

 

Dag en tijd: 

Er wordt gewerkt in periodes van 15 weken. De repetities worden gehouden op de woensdagmiddagen van 14:30 - 16:00 uur. De kosten per periode bedragen € 80,00. Natuurlijk mag iedereen eerst een keer kosteloos komen meedoen en proberen. 

 

Voor wie:
Veel mensen denken dat de Overdagkoren alleen bestemd zijn voor de mensen binnen een zorgcentrum. Niets is minder waar. De overdagkoren zijn voor iedereen die over een redelijke stem beschikt. In de praktijk komen de meeste deelnemers van buiten het zorgcentrum.

Wat zingen we: 
We zingen een breed repertoire van meerstemmige Nederlandstalige en Engelstalige liedjes maar ook Fries is mogelijk. Vooral de hits uit de jaren 60 blijven altijd leuk om te zingen 

maar daarnaast zingen we ook meerstemmige klassieke liederen. Iedere repetitie besteden we aandacht aan stemvorming en doen we regelmatig gehoorspelletjes, oefeningen voor de uitspraak, concentratiespelletjes en oefeningen om het melodisch en ritmisch geheugen te trainen. We beginnen iedere repetitie met bewegen en het losmaken van de stem. 
Bij dit alles staat het plezier voorop waarbij we een zo hoog mogelijk muzikaal resultaat willen bereiken. De bladmuziek wordt vooraf of tijdens de repetitie uitgereikt.  Als er zich een gelegenheid voordoet, treden we op. 

 

Voor meer informatie kijk op de website: www.meindertbosklopper.nl

Bellen of mailen mag ook: 0512-531701 

E-mail: overdagkoren@zingenmetmeindert.nl 

 

 

Bekijk hier het filmpje van de start van het nieuwe seizoen van het Overdagkoor Sûnenz.