"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand
"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren

Kom je ook naar het Filmfestival 2017?

Het Filmfestival van ZuidOostZorg opent op donderdag 9 november 2017 in vijf zalen van Schouwburg De Lawei in Drachten haar tweede editie. Meer dan 20 films en documentaires vertonen we op het Filmfestival voor vrijwilligers, familie van bewoners, medewerkers en genodigden. Het filmfestival heeft het thema Voor een ander! gekregen. Mis het niet!

 

Thema: Voor een ander!

Het Filmfestival ‘Voor een Ander’ wordt georganiseerd, omdat ZuidOostZorg de kracht van samen wil laten zien. Omdat we willen laten zien dat samen soms best moeilijk kan zijn, maar ook vooral heel mooi en waardevol. En wanneer mensen samen zijn en elkaar helpen, de prachtigste verhalen kunnen ontstaan. Want we doen het samen. Voor een ander en met elkaar.

 

We bieden je een doorlopend programma tussen 14.00 en 22.00 uur, waarbij je op ieder tijdstip welkom bent. Er worden natuurlijk films vertoond, maar daarnaast is er ook van alles te beleven. Wil je een hapje mee eten? Ook dat vinden we gezellig! Omdat we rekening moeten houden met het aantal bezoekers, is het wel belangrijk dat we weten of je komt en of je mee eet. Via www.zuidoostzorg.nl/filmfestival  kun je je aanmelden. Je vindt daar ook meer informatie over het programma op de dag zelf. We zien je graag op 9 november aanstaande in De Lawei!

 

 

 

18092017