"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand
"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren

Klussendag Stellinghaven Oosterwolde

Op zaterdag 22 november jongstleden was er een klussendag georganiseerd voor cluster 2 in Stellinghaven Oosterwolde. De bedoeling van deze dag was om cluster 2 en vooral de centrale gang en centrale ruimte belevingsgerichter, veiliger en mooier in te richten cq aan te kleden. Er was naar alle eerste contactpersonen een uitnodiging gestuurd met de vraag om deze dag te helpen. Er hadden zich maar liefst 21 familieleden opgegeven. Echt super. Met een aantal vrijwilligers en ongeveer tien medewerkers was er een grote groep om deze dag onze doelstelling te halen.

 

De MF-ruimte is van een overlegkamer omgetoverd tot een reminiscentiekamer; gehaakte gordijntjes en hangende bloempotten voor de ramen, een oude rookstoel, oude radio, een poppenwagen, een wiegje etc.

 

Het kantoor is helemaal leeggehaald en zal worden omgetoverd tot een winkeltje (kleine supermarkt). Dit duurt nog een aantal weken voordat de toonbank en de stellingen komen, maar de ruimte is er klaar voor. De muren op de gang zijn geschilderd en omgetoverd tot landschap, bos etc. Er zijn vogelhuisjes gemaakt die de komende week opgehangen zullen worden. Er zijn deze dag zes voederplateau`s gemaakt en geplaatst in de binnentuin. En tussen woning 5 en 6 ligt nu Bertha de koe. 

 

De gehele dag zijn 'de klussers' goed van eten en drinken voorzien door Annet en haar vrijwilligers van het Grand Café met koffie/thee met iets lekkers, tussen de middag heerlijke erwtensoep, bruine bonensoep en broodjes knakworst. En als dagafsluiting met de familie gezellig een borrel met een hapje. Kortom, het was een zeer geslaagde dag. Wij willen dan ook de familie en vrijwilligers gigantisch bedanken voor hun medewerking op de deze dag.

 

Het klussendagorganisatiecomite van Stellinghaven Oosterwolde

 

Klussendag Stellinghaven

 

Klussendag Stellinghaven

 

Klussendag Stellinghaven

 

Klussendag Stellinghaven