"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren
"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand

Informatieavond in Stellinghaven

In het Stellinghaven Oosterwolde vindt op donderdag 5 februari 2015 om 19.00 uur een informatieavond plaats voor omwonenden en andere belangstellenden uit Oosterwolde en omstreken. Vanuit het project BinnenBuiten & BuitenBinnen laat Stellinghaven zien dat ze midden in de samenleving staat. Diverse samenwerkende partijen geven informatie over actuele onderwerpen zoals onder andere Wmo. Voorafgaand aan de avond kunnen gasten een gratis maaltijd nuttigen.

 

Informatieavond
Het verpleeghuis Stellinghaven staat midden in de samenleving en biedt een gastvrije omgeving. Door de omgeving uit te nodigen voor een informatieavond willen medewerkers graag vertellen welke plannen er zijn om nog meer een drempelvrije organisatie te worden. Diverse sprekers zullen deze avond de revue passeren. De organisaties die informatie geven zijn onder andere: Humanitas, gemeentelijk Wmo-loket, ouderenbonden, seniorweb en ZorgThuis/SchoonThuis ZuidOostZorg.

 

Samen eten
Stellinghaven wil graag haar gastvrijheid tonen en nodigt de gasten uit om 18.00 uur aan te schuiven bij het gratis stampotbuffet. Om inzichtelijk te hebben hoeveel gasten mee-eten, wordt gevraagd om zich op te geven via het telefoonnummer 0516-568282 of via de mail: receptieo@zuidoostzorg.nl.