"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren
"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand

In Je Uppie

 

“Prachtig. Zo zie je eens een andere kant van jezelf en van elkaar”. Dat zei Jannie (74) na een In je Uppie gesprek over spijt.

 

Soms loop je in je eentje te piekeren over van alles en nog wat. Dan kan het fijn zijn om eens met leeftijdsgenoten van gedachten te wisselen. Dat kan. In je Uppie is een ontspannen themagesprek met leeftijdsgenoten, waarbij we het hebben over belangrijke onderwerpen die ertoe doen als je ouder wordt.

 

Centraal staan thema’s die normaal gesproken niet zo vaak aan de orde komen, zoals spijt, afscheid of familie. Het zijn geen ‘zware’ gesprekken, we hebben het er gewoon eens over. Een luisterend oor aan tafel biedt herkenning, inspiratie en steun, zo merken wij. 

 

De komende In Je Uppies vinden plaats in juli en augustus in Ikenhiem op de volgende momenten:

 

Donderdag 25 juli, 15.00 – 16.30 uur
Thema: afscheid

 

Donderdag 22 augustus, 10.00 – 11.30 uur
Thema: familie
 

Locatie:
Recreatieruimte Ikenhiem
Commissieweg 5
9244 GB  Beetsterzwaag
 

Wij vinden het leuk om u te ontmoeten en hopen u graag te zien! Wij zorgen voor koffie en iets lekkers. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

 

Graag opgeven (niet verplicht maar wel fijn) via:

 

Alie Lucas
Telefoonnummer: 06-19298070 of
E-mail: a.lucas@zuidoostzorg.nl