"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren
"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand

IJsbaan bij Sûnenz en Neibertilla/Neisûn

"Sterren dansen op het ijs bij Sûnenz en Neibertilla/Neisûn"

 

De winter heeft zijn intrede nog niet gedaan, maar bij Sûnenz kan er al geschaatst worden. Van donderdag 11 december tot en met donderdag 18 december 2014 staat er op het parkeerterrein van Sûnenz en Neibertilla/Neisûn een ijsbaan. Iedereen is uitgenodigd om te komen schaatsen en een ster te zijn. De ijsbaan is voorzien van sfeervolle verlichting en gezellige muziek. Schaatsen in winterse sferen en tussendoor genieten van een heerlijke warme chocolademelk.

 

Gedurende de hele week worden er verschillende activiteiten op de ijsbaan georganiseerd gekoppeld aan het thema ‘sterren dansen op het ijs’. In Restaurant Sûnenz kun je ondertussen lekker opwarmen en genieten van (h)eerlijk eten en drinken. Op werkdagen kan tot 15.00 uur gratis geschaatst worden. Vanaf 15.00 uur en in het weekend zijn de kosten € 2,- per persoon (inclusief tegoedbon t.w.v. € 1,- te besteden in Versmarkt Sûnenz of Restaurant Sûnenz). Je kunt er ook voor kiezen om een dienst of talent te doneren. Bij de ijsbaan zijn schaatsen beschikbaar. Kom allemaal langs en geniet van de gezellige sfeer op de ijsbaan.  

 

Datum, tijd en plaats

De ijsbaan is open van donderdag 11 december t/m donderdag 18 december.


Openingstijden:           
Maandag t/m vrijdag: 10.30 tot 20.00 uur

Zaterdag & zondag; 10.00 tot 19.00 uur


Locatie:
Burgemeester Wuiteweg 140b, 9203 KP Drachten
www.sunenz.nl


Activiteitein:

Donderdag 11 december vanaf 16:00 uur Discoschaatsen op de ijsbaan voor iedereen
Zaterdag 13 december 13:00 - 15:00 uur IJshockey clinic door de Flyers (minimale leeftijd 6 jaar)
Woensdag 17 december 13:00 - 16:00 uur Kinderdisco (8-12 jaar)
Woensdag 17 december 16:00 - 19:00 uur  Jeugddisco (12-14 jaar)
Donderdag 18 december vanaf 18:30 uur Elfstedenroute, start bij ijsbaan

 

 

Kerstmarkt Sûnenz

In de decembermaand worden er verschillende kerstactiviteiten georganiseerd. Op donderdag 11 december is er een gezellige kerstmarkt. Kom gezellig slenteren langs de kraampjes en zoek tussen alle koopwaar naar snuisterijen en hebbedingen. Jong en oud is welkom om te genieten van een sfeervol dagje weg in Sûnenz.