"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand
"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren

Het Overdagkoor: Meld u nu aan!

Samen zingen verbindt

 

In het voorjaar van 2016 hebben Sûnenz en koordirigent Meindert Bosklopper de handen ineen geslagen en Het Overdagkoor opgericht. Vanaf dat moment komen er elke maandagmiddag 55 mensen samen om te zingen. Dit gebeurt midden in Sûnenz, op het Winkelplein zodat mensen en bezoekers mee kunnen genieten.

 

De koorleden hebben aangegeven dat ze volop genieten van het samen zingen, trots zijn op wat ze hebben bereikt, maar bovenal dat zij in contact zijn gekomen met andere mensen.

 

Vanwege het grote succes en de wachtlijst, gaan we in het najaar van start met twee Overdagkoren in Drachten en één in Dokkum.

 

Repetitietijden

Locatie Sûnenz Drachten          : Maandagmiddag 16.00 – 17.30 uur

Locatie Sûnenz Dokkum           : Dinsdagochtend 10.00 – 11.30 uur

Locatie Rispinge                       : Woensdagochtend 10.00 – 11.30 uur

 

De repetities starten in de week van 29 augustus 2016. In totaal zijn er 15 repetities. Wilt u ook meezingen. Helaas zijn de koren in Drachten vol, maar in Dokkum is er nog wel plaats. 

 

Kosten

De kosten zijn € 5,- per repetitie. U kunt uitsluitend contant betalen bij de dirigent.

Neemt u in de pauze koffie of thee?Dan kunt u eenvoudig betalen door het geld in een bakje te doen dat op de koffietafel komt te staan.

 

Aanmelden

U kunt zich gemakkelijk aanmelden via de website van dirigent Meindert Bosklopper: www.meindertbosklopper.nl

 

Bekijk hier het filmpje van Het Overdagkoor!