"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand
"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren

Het Danspaleis komt naar Sûnenz!

Senioren uit Drachten en omgeving opgelet: Het Danspaleis komt er aan!

Het Danspaleis is een ouderwets gezellig dansfeest waarbij alles is geïnspireerd op de jaren `40 en `50. De PD (=PlatenDraaier) trekt de oude krakers uit de koffer zoals Johny Hoes, Louis Prima, Doris Day en vele andere sterren van Weleer. Van meezingers tot tranentrekkers, van polonaise tot ouderwets rock-en-rollen: met het Danspaleis is het altijd bal.

"Het Danspaleis creëert op een innovatieve, verrassende wijze ontmoetingen tussen oud en jong. De setting van een Danspaleis is open, uitnodigend en is daarom niet alleen aantrekkelijk voor de oudere bewoners van de verzorgingshuizen, maar voor een veel bredere doelgroep."


Het Danspaleis is in Sûnenz op:
Zaterdagavond 28 maart 2015 van 19:00 tot 21:00 uur.
Het winkelplein van Sûnenz wordt omgetoverd tot een prachtige balzaal.

Discomenu
Van te voren (h)eerlijk eten? Restaurant Sûnenz biedt een speciaal disco-menu aan in buffetvorm voor maar € 12,50 p.p. Aanvang is tussen 17:00 en 17:30 uur.

Menu: Popcorn, hamburger, hotdog, chickenwings, frites, saladebuffet, smoothies, fruitsalade, slushpuppy, en glitter op roomijs. 

Opgeven is alleen nodig als u in het restaurant wilt eten. Bel naar 0512 – 57 19 39 of mail naar info@sunenz.nl. Iedereen (jong en oud) is van harte welkom!

De toegang is gratis.