Beeldhouwweek ‘Anders ontmoeten’ Beeldhouwweek ‘Anders ontmoeten’ Van 14 t/m 18 januari 2019 is op het Winkelplein in Sûnenz een beeldhouwatelier ingericht. Doet u ook mee? Lees meer
Techparade Techparade Van 21 t/m 24 januari, in het kader van eHealthweek, een techparade langs diverse locaties van ZuidOostZorg. Komt u ook? Lees hier meer

Gezocht pedicure / schoonheidsspecialiste

Wegens vertrek van de huidige pedicure/schoonheidsspecialiste zijn we voor woonzorgcentrum Rispinge op zoek naar een pedicure en een schoonheidsspecialiste (het liefst gecombineerd) die haar eigen praktijk wil opzetten in Rispinge.

 

Woonzorgcentrum Rispinge
De beneden verdieping van woonzorgcentrum Rispinge is onlangs gerenoveerd wat resulteert in een nieuw restaurant, winkel en ruimtes voor onder andere fysiotherapie, wellness, kapsalon. De centrale ligging van Rispinge, het hart in de wijk, maakt dat Rispinge een belangrijke wijkfunctie heeft. Bewoners van Rispinge maar ook buurtbewoners kunnen gebruik maken van en deelnemen aan het activiteiten aanbod en alle voorzieningen die er zijn.

 

Eigen pedicure/schoonheidssalon

In ons vernieuwde woonzorgcentrum is een centraal gelegen ruimte voor een zelfstandige pedicure/schoonheidsspecialiste, die gecombineerd wordt aangeboden met de kapsalon. Ben jij iemand die altijd al graag een eigen pedicure/schoonheidssalon heeft willen starten? En affiniteit heeft met de ouder wordende mens. Dan is dit je kans!

 

Informatie en reageren
Ben je geïnteresseerd, stuur dan voor 5 september 2016 een mail waarin je jezelf presenteert naar Gerda Pastoor, manager dienstverlening & zorg van Rispinge, g.pastoor@zuidoostzorg.nl. Heb je vragen dan kun je ook mailen naar bovenstaand mailadres of bellen met Gerda Pastoor, telefooonnummer 0512-580900.