Wil jij een toffe vakantiebaan? Wil jij een toffe vakantiebaan? Hé jij daar! Heb je zin om tijdens jouw zomervakantie de handen uit de mouwen te steken en bij te verdienen? Meer over vakantiewerk
ZuidOostZorg beste werkgever ZuidOostZorg beste werkgever Onlangs heeft ZuidOostZorg het keurmerk beste werkgever gekregen! ZuidOostZorg blinkt uit in bevlogen en betrokken!
ZorgkaartNederland ZorgkaartNederland Met uw feedback kunnen wij onze zorg & dienstverlening continue verbeteren. Uw reactie is voor ons waardevol! Lees meer
"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren

Gezocht pedicure / schoonheidsspecialiste

Wegens vertrek van de huidige pedicure/schoonheidsspecialiste zijn we voor woonzorgcentrum Rispinge op zoek naar een pedicure en een schoonheidsspecialiste (het liefst gecombineerd) die haar eigen praktijk wil opzetten in Rispinge.

 

Woonzorgcentrum Rispinge
De beneden verdieping van woonzorgcentrum Rispinge is onlangs gerenoveerd wat resulteert in een nieuw restaurant, winkel en ruimtes voor onder andere fysiotherapie, wellness, kapsalon. De centrale ligging van Rispinge, het hart in de wijk, maakt dat Rispinge een belangrijke wijkfunctie heeft. Bewoners van Rispinge maar ook buurtbewoners kunnen gebruik maken van en deelnemen aan het activiteiten aanbod en alle voorzieningen die er zijn.

 

Eigen pedicure/schoonheidssalon

In ons vernieuwde woonzorgcentrum is een centraal gelegen ruimte voor een zelfstandige pedicure/schoonheidsspecialiste, die gecombineerd wordt aangeboden met de kapsalon. Ben jij iemand die altijd al graag een eigen pedicure/schoonheidssalon heeft willen starten? En affiniteit heeft met de ouder wordende mens. Dan is dit je kans!

 

Informatie en reageren
Ben je geïnteresseerd, stuur dan voor 5 september 2016 een mail waarin je jezelf presenteert naar Gerda Pastoor, manager dienstverlening & zorg van Rispinge, g.pastoor@zuidoostzorg.nl. Heb je vragen dan kun je ook mailen naar bovenstaand mailadres of bellen met Gerda Pastoor, telefooonnummer 0512-580900.