"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand
"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren

Filmavond Week van de Reflectie

In de Week van de Reflectie van maandag 25 november t/m vrijdag 29 november organiseert commissie Ethiek op donderdag 28 november een filmavond. Deelname is kosteloos.

 

Filmavond

Op vier locaties van ZuidOostZorg wordt een filmavond georganiseerd met als thema ‘Eigen initiatief en eigen regie’. In een ongedwongen, informele sfeer willen we in gesprek komen met mensen die direct betrokkenen zijn bij het verlenen van zorg aan cliënten.

 

Passend bij het thema wordt de film ‘Nooit te Oud’ (2013)vertoond. Acteurs, Aart Staartjes, Georgina Verbaan, Kitty Courbois, Bram van der Vlugt, Petra Laseur en vele andere bekende Nederlandse acteurs, staan garant voor momenten van oprechte humor en ontroering. Na afloop is er gelegenheid om hierover met elkaar van gedachten te wisselen en te discussiëren. De gespreksleiding is in handen van de gespreksleiders van Moreel Beraad.

 

Voor wie        

Familie van bewoners, mantelzorgers, vrijwilligers, omgeving (buren) van het  verpleeg-/verzorgingshuis en andere belangstellenden.

 

Wanneer        

Donderdag 28 november 2013.

 

Waar               

Drachten - Sûnenz, Gorredijk - De Miente, Ureterp - De Lijte, Oosterwolde - Stellinghaven

 

Aanvang         

De LIjte: 19.00 - 22.30 uur
Sûnenz, De Miente en Stellinghaven Oosterwolde: 19.30 - 22.30 uur

 

Kaartjes          

Vanaf 4 november a.s. kunt u filmkaartjes (gratis) afhalen bij de receptie van de locatie van uw keuze.