"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren
"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand

Film, films en nog veel meer ....

Het bruist in de foyer 

 

De datum van het Filmfestival 2017 nadert.  Naast het vertonen van mooie en boeiende films en documentaires willen we je informeren dat er in de foyer ook nog van alles te doen iss. Je gaat je geen minuut vervelen! Hier een greep uit het aanbod:

 

Popcorn
Wat is een filmbezoek zonder popcorn? Laat je verrassen door onze rondlopende, zingende en popcorn uitdelende Filmfestivalmedewerkers.

 

Speciaal voor jou
Tijdens het Filmfestival zal er een oude biechtstoel verrijzen en is er de mogelijkheid om in de intimiteit van het ‘Microtheater’ te luisteren naar liedjes die Ebele Wijbenga live zal zingen. Kort en krachtig. Zo`n 10 minuten per persoon. Laat je meeslepen door de liedjes

over het leven en de liefde.

 

Workshop Beker beschilderen

Tijdens het Filmfestival kun je meedoen met de workshop beker/ tegel beschilderen van de kunstreiziger Hubert Luymes. Het thema is vanzelfsprekend ‘voor een ander’. Dus maak een prachtig cadeau voor iemand die je graag wilt laten weten dat je aan hem of haar denkt.

 

Voor het beschilderen van de beker wordt eerst een ontwerp voor een eigen beker gemaakt. Inspiratie vind je door de bekers uit de collectie van Hubert of door een eigen lievelingsbeker. De bekers worden met porseleinverf en fijne penselen beschilderd. Hiervoor wordt een nieuwe beker of tegeltje gebruikt. De bekers kunnen thuis worden gebakken. Waarna je deze kunt weggeven of natuurlijk zelf kan houden. De workshop wordt twee

 

keer aangeboden, waarbij je gewoon kan aanschuiven bij de kunstreiziger in de foyer van

De Lawei. 14.30 – 15.30 uur en van 17.00-18.00 uur. Zorg dat je op tijd bent, want vol is vol!

 

Kaartje voor een ander

Hoelang is het geleden dat je een kaartje hebt gestuurd naar een ander? Samen met Liliana Sclifos, kun je een mooie kaart maken, die je naar een ander kunt sturen. Een kleine moeite en een groot plezier!

 

Selfiespiegel
Neem plaats achter de Selfiespiegel en laat je op je freakiest fotograferen!  Freaks bestaan eigenlijk helemaal niet, toch? Iedereen is anders en dat is maar goed ook, anders zou de wereld heel saai zijn. Daarom kun je tijdens het Filmfestival in allerlei gekke poses op de foto. Wie weet win je met die foto onze FREAKiezing wel!

 

Duo Acoustique
Tijdens de filmhap kun je genieten van de mooie klanken en het fleurige gezang van Duo Acoustique. Heb je zin om te dansen, schroom niet en dans mee.

 

Zoals je ziet, is er van alles te beleven. Jij komt toch ook? Geef je snel op, want dat is voor ons handig te weten in verband met de catering. Blijf je ook eten, dan willen we dat ook graag even weten. Meld je hier aan:

 

 

Alie en Hendrika

 

23102017