"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren
"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand

Film Festival 2015

Op 10 november aanstaande wordt het Film Festival 2015 gehouden. In vijf zalen van Schouwburg De Lawei in Drachten vertonen we meer dan twintig films en documentaires die allemaal één ding gemeen hebben: De mens staat centraal. Een passender thema konden wij voor de nationale Dag van de Mantelzorg niet bedenken!

 

Leef!

‘Leef!’ is onze manier om ‘Dank je wel!’ te zeggen tegen al die mensen die zorg en aandacht hebben voor cliënten van ZuidOostZorg. Mensen die dagelijks klaar staan en zich inzetten voor het leefplezier van anderen. Met het filmfestival hopen wij aan deze mensen daarvoor op de Dag van de Mantelzorg een mooie dag terug te geven.

 

Doorlopend programma

We bieden een doorlopend programma tussen 14.00 en 22.00 uur, waarbij men op ieder tijdstip welkom bent. Er worden natuurlijk films vertoond, maar daarnaast is er ook van alles te beleven. Via www.zuidoostzorg.nl/filmfestival  kunt u zich aanmelden. U vindt daar ook meer informatie over het programma op de dag zelf. We zien u graag op 10 november aanstaande in De Lawei!

 

Voor wie?

Het Film Festival is voor een familielid (relatie) van cliënten van ZuidOostZorg, vrijwilligers van ZuidOostZorg , medewerkers van ZuidOostZorg en genodigden.