Techparade Techparade Van 21 t/m 24 januari, in het kader van eHealthweek, een techparade langs diverse locaties van ZuidOostZorg. Komt u ook? Lees hier meer
Beeldhouwweek ‘Anders ontmoeten’ Beeldhouwweek ‘Anders ontmoeten’ Van 14 t/m 18 januari 2019 is op het Winkelplein in Sûnenz een beeldhouwatelier ingericht. Doet u ook mee? Lees meer

Film Festival 2015

Op 10 november aanstaande wordt het Film Festival 2015 gehouden. In vijf zalen van Schouwburg De Lawei in Drachten vertonen we meer dan twintig films en documentaires die allemaal één ding gemeen hebben: De mens staat centraal. Een passender thema konden wij voor de nationale Dag van de Mantelzorg niet bedenken!

 

Leef!

‘Leef!’ is onze manier om ‘Dank je wel!’ te zeggen tegen al die mensen die zorg en aandacht hebben voor cliënten van ZuidOostZorg. Mensen die dagelijks klaar staan en zich inzetten voor het leefplezier van anderen. Met het filmfestival hopen wij aan deze mensen daarvoor op de Dag van de Mantelzorg een mooie dag terug te geven.

 

Doorlopend programma

We bieden een doorlopend programma tussen 14.00 en 22.00 uur, waarbij men op ieder tijdstip welkom bent. Er worden natuurlijk films vertoond, maar daarnaast is er ook van alles te beleven. Via www.zuidoostzorg.nl/filmfestival  kunt u zich aanmelden. U vindt daar ook meer informatie over het programma op de dag zelf. We zien u graag op 10 november aanstaande in De Lawei!

 

Voor wie?

Het Film Festival is voor een familielid (relatie) van cliënten van ZuidOostZorg, vrijwilligers van ZuidOostZorg , medewerkers van ZuidOostZorg en genodigden.