"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren
"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand

Fietstoertocht ZuidOostZorg

Stap 16 april op uw fiets en maak een mooie toertocht langs 12 locaties van ZuidOostZorg!

 

Naast dat u sportief bezig bent in de buitenlucht, maakt u kennis met de locaties van ZuidOostZorg. Bij iedere locatie ontvangt u een stempel op uw stempelkaart en is er iets te beleven: een markt, muziek, even pauzeren met een kopje koffie of lunchen, en nog veel meer!

 

Tussen 9.00-11.00 uur kunt u starten met de tocht.

U kunt kiezen uit drie verschillende routes!

  • 40 km. Start en finish, Sûnenz Drachten
  • 85 km. Start en finish, Sûnenz Drachten
  • 38 km. Start en finish, Stellinghaven Oosterwolde.

 

De kosten voor de fietstoertocht zijn €12,50. Hiervoor ontvangt u van ons een route en een lunch. Bij een volle spaarkaart ontvangt u bij de finish een aandenken. De opbrengst komt ten goede van het Nationaal Ouderenfonds.

 

Klik hier om aan te melden voor de Fietstoertocht

 

Activiteiten op de locaties

Bij iedere locatie is een stempelpost en is er vanalles te beleven, zowel voor fietsers, bewoners en familie als alle andere belangstellenden.

  • Zo worden de fietsers bij Sinnehiem, Haulerwijk ontvangen met wafels en muziek van het duo One and One. Daarnaast wordt de nieuwe beweegroute geïntroduceerd en zijn er diverse activiteiten voor de bewoners georganiseerd.
  • In Stellinghaven Oosterwolde wordt een oud Hollandse dag georganiseerd met een poffertjeskraam en een draaiorgel en vanaf 12.30 uur is er livemuziek van Folkert Eizinga. De fietsroute gaat in Oosterwolde van start door een openingshandeling van de oudste bewoner van Stellinghaven en de jongste leerling van basisschool de Toekan.
  • In de Wiken in Drachten wordt iedereen feestelijk en muzikaal ontvangen met een hapje en een drankje.
  • In Sûnenz, Drachten wordt de start en finish muzikaal begeleid vanaf het parkeerterrein. Verder wordt er goed voor de innerlijke mens gezorgd door de verschillende foodtrucks op het terrein. Daarnaast wordt er zowel op het parkeerterrein als binnen in Sûnenz en in de binnentuin een voorjaarsmarkt gehouden. In de binnentuin zijn er verschillende activiteiten voor kinderen zoals een kinderrommelmarkt, dieren en een springkussen.

 

Graag tot ziens op 16 april!

 

De kosten voor de fietstoertocht kunt u bij de start van de tocht op 16 april voldoen. Wij verzoeken u zo gepast mogelijk te betalen. Voor vragen kunt u contact opnemen via fietstocht@zuidoostzorg.nl