"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand
"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren

Feestelijke kick off SamenLoop voor Hoop

Op woensdagavond 20.15 uur is de feestelijke kick off van de SamenLoop voor Hoop in Sûnenz. SamenLoop voor Hoop is een wandelestafette voor teams. Teamleden wisselen elkaar 24 uur af als symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker en zamelen geld in voor wetenschappelijk kankeronderzoek. Op vrijdag 25 september 2015 vanaf 17.00 uur start de eerste SamenLoop voor Hoop in Drachten.

 

Beleven, meeleven, doorleven
SamenLoop voor Hoop is een evenement met een gulle lach en soms een traan, dat je gewoon mee moet maken! Er is een gevarieerd programma met veel vertier, marktkramen en muziek. Samen staan we sterk in de strijd tegen kanker. Het geld dat opgebracht wordt, gaat naar KWF Kankerbestrijding in haar streven naar minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven. Want iedereen verdient een morgen.

 

Loop mee en vorm een team
Wilt u uw goede voornemens omzetten in daden? De SamenLoop is een 24-uurs wandelestafette waarin teamleden elkaar afwisselen. Het is geen wedstrijd! Jong en oud kan meedoen. U kunt uw team altijd nog uitbreiden en hoe eerder u begint met geld inzamelen, des te groter de opbrengst voor wetenschappelijk kankeronderzoek.

 

Iedereen kan dus meedoen
Jong en oud, vrienden, familie en collega's. Maar ook (sport)verenigingen, maatschappelijke organisaties, artiesten en bedrijven. En ieder op z'n eigen manier:
• loop mee met je team, individueel of als survivor
• help mee als vrijwilliger bij de voorbereidingen of het evenement
• doe mee als sponsor en stel beschikbaar wat je kunt

 

Informatie over SamenLoop voor Hoop
Wilt u meer informatie over SamenLoop voor Hoop, zie: http://samenloopvoorhoop.nl/drachten/

 

Feestelijke kick off
Op woensdag 4 maart 2015 is er om 20.15 uur in Sûnenz een feestelijke kick off. Hoe deze feestelijke avond er uitziet, kunt u hier binnenkort lezen.