"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand
"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren

Donderdag games Nieuw Hollandse Speldag. Jij komt toch ook?

Kom jij donderdag 29 oktober 2015 ook op de  Nieuw Hollandse Speldag? Tijdens deze Demodag beweeggames worden 12 games gedemonstreerd.  Je kunt ervaren hoe de games het bewegen bevorderen en bekijken welke games wij als ZuidOostZorg wellicht gaan aanschaffen.

 

Datum: donderdag 29 oktober 2015

Van: 10.00 tot 19.00 uur

Plaats: op het winkelplein van Sunenz

 

Hier kun je alvast even kijken welke games onder andere getoond worden.

 

Tovertafel van active cues:

De Tovertafel is een speels product dat ouderen in de midden- tot late stadia van dementie stimuleert in fysieke activiteit en sociale interactie met minimale begeleiding!

 

 

Qwiek melody:

De Qwiek.melody, ook wel zingend zebrapad genoemd, is een interactieve muziekvloer die reageert op beweging. De gebruiker wordt gemotiveerd tot beweging door het afspelen van speciaal samengestelde muziek. Een dansje wagen? Voetjes van de vloer! Met deze interactieve muziekvloer was bewegen op muziek nog nooit zo leuk. Elke dag even het lichaam ontspannen en al dansend herinneringen ophalen op muziek van toen misschien wel. Een totaalproduct dat naadloos aansluit op de belevingsgerichte zorgaanpak!

http://qwiek.eu/producten/qwiek-melody/

 

Qwiek up:

De Qwiek.up creëert een dynamische omgeving voor bedlegerige cliënten en past hierdoor goed in een belevingsgerichte zorgaanpak. Hoe werkt een Qwiek.up? Cliënten worden zintuigelijk geprikkeld door gebruik te maken van kamervullende projecties en geluid verpakt in een eenvoudig te bedienen product. De Qwiek.up is een persoonlijk product dat mobiel inzetbaar is op de gehele afdeling van uw zorghuis.

http://qwiek.eu/producten/qwiek-up/

 

Kinemoto van Axendo:

Kinemoto maakt het gebruik van een computer beschikbaar voor iedereen. Daarbij is beweging van het lichaam de enige input om de computer te besturen. Beweging, licht en geluid laten iedereen plezier beleven aan Kinemoto.

 

 

Fietslabyrinth:

Fietslabyrint is een interactieve fietstocht, bedoeld voor mensen voor wie buiten fietsen niet meer zo vanzelfsprekend is. Fietslabyrint is een simpel concept dat het plezier in bewegen enorm vergroot en zo bijdraagt aan de kwaliteit van leven.

 

 

 

14 oktober 2015