Beeldhouwweek ‘Anders ontmoeten’ Beeldhouwweek ‘Anders ontmoeten’ Van 14 t/m 18 januari 2019 is op het Winkelplein in Sûnenz een beeldhouwatelier ingericht. Doet u ook mee? Lees meer
Techparade Techparade Van 21 t/m 24 januari, in het kader van eHealthweek, een techparade langs diverse locaties van ZuidOostZorg. Komt u ook? Lees hier meer

De Waadwente loopt avond 4-daagse

Woensdag 31 mei liep een groep van 26 bewoners, vrijwilligers en collega's van de Waadwente de avondvierdaagse in Dokkum.

 

Het was de bedoeling om op maandag 29 mei al van start te gaan.  Dit kon helaas niet doorgaan i.v.m. de weersvoorspelling. De wandelbond gaf code geel aan en het advies was om niet mee te lopen. We hebben intern overleg gehad en besloten om het te verschuiven naar de woensdagavond.

 

Deze avond was het weer prima. Het was een prachtige route door de natuur en een gedeelte door de buitenwijken van Dokkum. Onderweg stonden de vrijwilligers klaar met drinken en wat lekkers. Voor enkele bewoners was er een bloemetje bij de finish. Voor elke deelnemer een diploma, stempelkaart en een medaille. Nadat we de 5 kilometer hadden gelopen, hebben we de avond afgesloten met een traktatie in de vorm van drinken en bitterballen. We kunnen terug zien op een prachtige avond. Met dank aan familie, vrijwilligers en collega’s.

 

      

 

 

 

 

07062017