"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren
"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand

De Waadwente loopt avond 4-daagse

Woensdag 31 mei liep een groep van 26 bewoners, vrijwilligers en collega's van de Waadwente de avondvierdaagse in Dokkum.

 

Het was de bedoeling om op maandag 29 mei al van start te gaan.  Dit kon helaas niet doorgaan i.v.m. de weersvoorspelling. De wandelbond gaf code geel aan en het advies was om niet mee te lopen. We hebben intern overleg gehad en besloten om het te verschuiven naar de woensdagavond.

 

Deze avond was het weer prima. Het was een prachtige route door de natuur en een gedeelte door de buitenwijken van Dokkum. Onderweg stonden de vrijwilligers klaar met drinken en wat lekkers. Voor enkele bewoners was er een bloemetje bij de finish. Voor elke deelnemer een diploma, stempelkaart en een medaille. Nadat we de 5 kilometer hadden gelopen, hebben we de avond afgesloten met een traktatie in de vorm van drinken en bitterballen. We kunnen terug zien op een prachtige avond. Met dank aan familie, vrijwilligers en collega’s.

 

      

 

 

 

 

07062017