"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren
"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand

De Lijte en Lijtehiem naar camping de Roggeberg

Een aantal bewoners van De Lijte en Lijtehiem hebben op 2 augustus een prachtige dag op de camping beleefd! Het was warm zonnig weer waardoor het echt voelde als een dag vakantie…

 

Rond half 11 kwamen ze op de camping. Terwijl iedereen uit de bus geholpen werd, werd door de medewerkers ) en vrijwilligers  alle tuinmeubelen klaar gezet en koffie/ thee gezet. Eenmaal aan de koffie met gebak (het was notabene vakantie, dus wat te vieren), werd er al het een en ander verteld over de vakanties van vroeger. Hierna hebben ze een groot rondje over de camping gelopen. Er was genoeg te zien.

 

Een echtpaar heeft 23 jaar lang op deze camping gestaan dus hebben ook nog een kijkje genomen bij hun oude vertrouwde stekje. Eenmaal terug was het tijd om te toasten met wat fris of advocaatje met slagroom op deze mooie dag. Dit met wat chips en andere koekjes om te knabbelen. Later werd de barbecue ontstoken en werd er van alles geserveerd. Hierna moest er afgewassen worden en daar wilde wel iemand bij helpen. 

 

Met een teiltje, sop, afwasborstel en de vaat naar de wasstraat op de camping. Andere bewoners namen in de schaduw een momentje voor zichzelf. De dag vloog voorbij en werd afgesloten met een ijsco op het terras van De Lijte.

 

Enkele reacties:

 

 “Een hele mooie gezellige dag”

 

 “Het was warm, maar alles was goed voor elkaar”

 

“Het was boven verwachting mooi. Ik ga voldaan weer naar huis.”

 

“Het was een warm ontvangst met koffie en gebak. Een prachtige dag, ik kan niet anders zeggen! Er was lekker eten. Ik wilde ook niet slapen want dat is zonde van deze dag. Ik wilde alles meemaken! Ik wil volgend jaar weer mee, kan ik mij nu al opgeven?”

 

"Een prachtige dag! Even naar het oude stekje geweest en veel oude bekenden tegen gekomen. En wat een heerlijke fruitsalade!' riep mevrouw.

 

 

 

 

07082018