"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand
"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren

De kerstmarkt in Sûnenz komt er weer aan!

Op donderdag 11 december van 14.00 tot 20.00 uur proeft u de sfeer van een warme winter in Sûnenz! Een gezellige kerstmarkt voor jong en oud. Met voldoende keus voor de levensgenieters onder ons.

Verse oliebollen, kruidige glühwein, gerookte paling en heerlijke proeverijen. Daarnaast kunt u leuke presentjes vinden voor onder de kerstboom en ingrediënten voor het kerstmenu. 

 

Aan de kinderen wordt ook gedacht. Zij kunnen een eigen vetbol maken voor de vogels in de tuin. En natuurlijk zijn er weer voldoende leuke kraampjes met knusse accessoires, unieke sieraden en andere winterartikelen. Kortom weer een leuke middag en avond voor iedereen!