"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand
"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren

Dansvoorstelling Rauw

“Wat ik in mijn hart bewaar raak ik nooit meer kwijt. Mijn hart klopt na een jaar nog altijd, in het ritme van jouw liefde”

 

Dit schreef Marloes (34) een jaar na de plotselinge dood van haar grote liefde Jocco. Gedreven door innerlijke urgentie durfde ze haar rouw gedurende die tijd recht in de ogen te kijken en onderzoekend te delen met haar omgeving.

 

Choreograaf Marlien Seinstra vertaalde deze zoektocht samen met Marloes naar een intieme dansvoorstelling waarin live muziek, dans en tekst elkaar afwisselen.

 

Ieder van ons heeft op enig moment met afscheid nemen te maken. Rouw is een intens en wispelturig proces: ontkenning, pijn, verlangen en aanvaarding wisselen elkaar af. Als omstander ervaar je diepe machteloosheid en weet je vaak niet wat te zeggen of te doen. Onze natuurlijke reactie is pijn te vermijden, maar het gevoel aangaan is misschien wel lichter dan het gevecht ertegen. RAUW is als een spiegel, ze laat je nadenken, voelen, ervaren wat rouw doet, met jou en een ander.

 

Tijden en locatie
Op dinsdag 21 mei zijn er twee voorstellingen van RAUW te zien in op locatie De Waadwente.

 

Tijden:

Voorstelling 1: 14:30 uur

Voorstelling 2: 19:30 uur

 

Locatie:

De Waadwente (ruimte: 't Waad)

Birdaarderstraatweg 68

9101 DA Dokkum

 

Kosten

De kosten bedragen €3,- per persoon incl. thee en koffie.

 

Reserveren

In verband met het beperkte aantal plaatsen is reserveren noodzakelijk via het aanmeldformulier