"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren
"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand

Danspaleis in De Waadwente

Senioren uit Dokkum en omstreken opgelet: het Danspaleis komt er aan! Op donderdag 2 februari van 15.00 tot 17.00 uur strijkt dit ouderwets gezellige dansfeest neer in De Waadwente, locatie van ZuidOostZorg.

 

Ouderwets rock-en-rollen De PD (= PlatenDraaier), trekt de ouwe krakers uit de koffer zoals Johnny Hoes, Louis Prima, Doris Day en vele andere sterren van weleer. Van meezingers tot tranentrekkers, van polonaise tot ouderwets rock-en-rollen: met het Danspaleis is het altijd feest.  

 

Disco-interieur Het Danspaleis is een theatraal mini-evenement met een bevlogen PD, een rijdend discomeubel, glimmende dansvloer, feestelijk decor en gastvrouwen geïnspireerd op de jaren ’40 en ’50. Het is een vrolijk feest van herkenning voor ouderen uit Dokkum en uit de buurt.

 

Iedereen welkom Ook dansen en zingen zoals vroeger? U bent van harte welkom op deze swingende middag op donderdag 2 februari 2017 van 15.00 tot 17.00 uur in De Waadwente, Birdaarderstraatweg 68 in Dokkum. De toegang is gratis, consumpties zijn voor eigen rekening.