"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand
"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren

Celgene zet De Miente in het zonnetje

Celgene is een farmaceutisch bedrijf in het midden van het land. Zij zoeken jaarlijks een sociaal initiatief om met alle medewerkers van het bedrijf zich een dag lang belangeloos in te zetten voor hun medemens. Uit alle verzoeken is locatie De Miente uitgekozen. Afgelopen donderdag 18 september kwamen 36 medewerkers van het bedrijf om de bewoners van De Miente in het zonnetje te zetten. Ook hebben zij het verblijf van de geiten opgeknapt en opnieuw geverfd, het terras vergroot en materialen, waar de geiten op kunnen klimmen, geplaatst en een mooi bankje neergezet, zodat de bewoners naar de geiten kunnen kijken.

 

Daarnaast hebben zij, met ondersteuning van de activiteitenbegeleiding, de hele dag activiteiten georganiseerd. Er werden twee muziekworkshops gehouden, tijdens de koffieochtend en de groepsverzorging. ’s Middags gingen de medewerkers langs de appartementen, om de muziek te brengen bij bewoners die niet graag deelnemen aan groepsactiviteiten. Dit waren mooie en ontroerende momenten. Tevens werd er met de bewoners gewandeld naar het dorp of om De Miente heen.

 

Bewoners konden deze dag ook hun wensen laten vervullen. Zo zijn er uitstapjes geweest naar het tuincentrum, de kaasboerderij en de Orchideeënhoeve. Maar ook de wensen om een hondje te aaien of het balkon netjes te hebben zijn in vervulling gegaan.

 

Alles mogelijk gemaakt door Celgene. Wij willen Celgene nogmaals hartelijk danken voor deze geweldige dag en de geweldige inzet van alle medewerkers.

 

De Miente