Techparade Techparade Van 21 t/m 24 januari, in het kader van eHealthweek, een techparade langs diverse locaties van ZuidOostZorg. Komt u ook? Lees hier meer
Beeldhouwweek ‘Anders ontmoeten’ Beeldhouwweek ‘Anders ontmoeten’ Van 14 t/m 18 januari 2019 is op het Winkelplein in Sûnenz een beeldhouwatelier ingericht. Doet u ook mee? Lees meer

Casemanagement dementie

TinZ, het Netwerk Dementie Friesland, is per 1 januari 2017 gestopt. In Zuidoost Friesland zal het netwerk echter worden voortgezet. Ook de naam TinZ wordt daarbij behouden. De Friese Wouden en ZuidOostZorg hebben hiertoe het initiatief genomen.

 

Zorgorganisaties ZuidOostZorg en De Friese Wouden (onderdeel van De Kwadrant Groep) geven het casemanagement dementie in de regio vorm vanuit een gezamenlijk platform.

Dit open platform is ook voor andere zorgaanbieders uit de regio toegankelijk. Naast aandacht voor mensen met dementie wordt ook de kennis over kwetsbare ouderen en ouderenpsychiatrie gebundeld in dit gezamenlijke platform. GGZ Friesland is onze samenwerkingspartner voor wat betreft het onderdeel ‘ouderenpsychiatrie’.

 

Voor inwoners van Zuidoost Friesland verandert er dus niets. U kunt blijven rekenen op uw eigen casemanager. Wij blijven bereikbaar en beschikbaar onder de naam TinZ Zuidoost Friesland, tel nr. 0512 571933.