"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren
"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand

Casemanagement dementie

TinZ, het Netwerk Dementie Friesland, is per 1 januari 2017 gestopt. In Zuidoost Friesland zal het netwerk echter worden voortgezet. Ook de naam TinZ wordt daarbij behouden. De Friese Wouden en ZuidOostZorg hebben hiertoe het initiatief genomen.

 

Zorgorganisaties ZuidOostZorg en De Friese Wouden (onderdeel van De Kwadrant Groep) geven het casemanagement dementie in de regio vorm vanuit een gezamenlijk platform.

Dit open platform is ook voor andere zorgaanbieders uit de regio toegankelijk. Naast aandacht voor mensen met dementie wordt ook de kennis over kwetsbare ouderen en ouderenpsychiatrie gebundeld in dit gezamenlijke platform. GGZ Friesland is onze samenwerkingspartner voor wat betreft het onderdeel ‘ouderenpsychiatrie’.

 

Voor inwoners van Zuidoost Friesland verandert er dus niets. U kunt blijven rekenen op uw eigen casemanager. Wij blijven bereikbaar en beschikbaar onder de naam TinZ Zuidoost Friesland, tel nr. 0512 571933.