ZorgkaartNederland ZorgkaartNederland Met uw feedback kunnen wij onze zorg & dienstverlening continue verbeteren. Uw reactie is voor ons waardevol! Lees meer
Hoe woon jij? Hoe woon jij? We zijn op zoek naar interieurs die volgens de eigen bewoner bijzonder is. Hoe woon jij? Lees hier meer
Binnenkijken met Thijs Wolzak Binnenkijken met Thijs Wolzak Van 2 april tot en met 30 mei een expositie van bijzondere interieurs. Expositie is gemaakt door Thijs Wolzak Lees meer
Wil jij een toffe vakantiebaan? Wil jij een toffe vakantiebaan? Hé jij daar! Heb je zin om tijdens jouw zomervakantie de handen uit de mouwen te steken en bij te verdienen? Meer over vakantiewerk
"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren
ZuidOostZorg beste werkgever ZuidOostZorg beste werkgever Onlangs heeft ZuidOostZorg het keurmerk beste werkgever gekregen! ZuidOostZorg blinkt uit in bevlogen en betrokken!

Camping Voltawerk voor 1 dag geopend

Op woensdag 26 juli jongstleden opende camping Voltawerk haar 'deuren'. Het was nog eventjes spannend met de weerverwachtingen maar wat hadden wij een geluk; het was een prachtige stralende dag!

 

Om 10.30 werd de camping geopend en het liep meteen storm. Iedereen had een mooi plekje en genoot van een bakje koffie met een lekkere koek. De heer Huizinga speelde tussendoor muziek op de accordeon.

 

Tussen de middag werden er op kookpitjes knakworsten warm gemaakt die vervolgens op de broodjes uit het vuistje werden gegeten. Het was niet alleen maar ontspanning, na het eten was er een grote vaat die met de hand werd afgewassen.


De gehele dag door kon iedereen gebruik maken van de camping. Er waren verschillende campingspelletjes, diverse tijdschriften, tekeningen voor volwassenen, de ligstoelen, de ijskraam, of het camping zwembad. Ook sneltekenaar Jan Wouda aanwezig om van iedereen een portret te maken.  

 

's Middags kwam Irwing Benjamins ook langs voor een tent optreden. De dag werd afgesloten met een heerlijke barbecue. Ook familieleden waren uitgenodigd. Het was een gezellige drukte.

 

Later op de avond sloot camping Voltawerk haar deuren. Het was een succesvolle dag. Wij hebben zoveel bewoners zien genieten.

 

Dank aan alle medewerkers, vrijwilligers en familieleden, die elk op hun eigen manier een bijdrage hebben geleverd om deze dag tot een groot succes te maken. Met elkaar hebben wij de bewoners een geweldige dag gegeven, Leefplezier op zijn best!

 

Akkie Heidstra & Marissa van der Walle

 

Hieronder een foto-impressie: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

27072017