"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren
"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand

Camping Voltawerk voor 1 dag geopend

Op woensdag 26 juli jongstleden opende camping Voltawerk haar 'deuren'. Het was nog eventjes spannend met de weerverwachtingen maar wat hadden wij een geluk; het was een prachtige stralende dag!

 

Om 10.30 werd de camping geopend en het liep meteen storm. Iedereen had een mooi plekje en genoot van een bakje koffie met een lekkere koek. De heer Huizinga speelde tussendoor muziek op de accordeon.

 

Tussen de middag werden er op kookpitjes knakworsten warm gemaakt die vervolgens op de broodjes uit het vuistje werden gegeten. Het was niet alleen maar ontspanning, na het eten was er een grote vaat die met de hand werd afgewassen.


De gehele dag door kon iedereen gebruik maken van de camping. Er waren verschillende campingspelletjes, diverse tijdschriften, tekeningen voor volwassenen, de ligstoelen, de ijskraam, of het camping zwembad. Ook sneltekenaar Jan Wouda aanwezig om van iedereen een portret te maken.  

 

's Middags kwam Irwing Benjamins ook langs voor een tent optreden. De dag werd afgesloten met een heerlijke barbecue. Ook familieleden waren uitgenodigd. Het was een gezellige drukte.

 

Later op de avond sloot camping Voltawerk haar deuren. Het was een succesvolle dag. Wij hebben zoveel bewoners zien genieten.

 

Dank aan alle medewerkers, vrijwilligers en familieleden, die elk op hun eigen manier een bijdrage hebben geleverd om deze dag tot een groot succes te maken. Met elkaar hebben wij de bewoners een geweldige dag gegeven, Leefplezier op zijn best!

 

Akkie Heidstra & Marissa van der Walle

 

Hieronder een foto-impressie: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

27072017