Techparade Techparade Van 21 t/m 24 januari, in het kader van eHealthweek, een techparade langs diverse locaties van ZuidOostZorg. Komt u ook? Lees hier meer
Beeldhouwweek ‘Anders ontmoeten’ Beeldhouwweek ‘Anders ontmoeten’ Van 14 t/m 18 januari 2019 is op het Winkelplein in Sûnenz een beeldhouwatelier ingericht. Doet u ook mee? Lees meer

Bruidsmodeshow in Neibertilla

Op woensdagmiddag 27 januari jongstleden was er een bruidsshow op de Blommenhoeke in Neibertilla. Deze middag showden personeelsleden hun bruidsjurken aan bewoners en hun familie. Ook waren er twee bruidegoms en vier bruidskinderen aanwezig. En showden de dochters van twee verzorgenden de jurken van hun moeder. Het haar en de make-up van de bruiden werd deze middag verzorgd door leerlingen van het Friesland College.

 

Om half twee begon de show die langs alle woonkamers van de Blommehoeke ging. De afdeling was versierd met ballonnen, jurken en bogen en op iedere woonkamer was er een taart gemaakt van soesjes. Bewoners en hun familieleden genoten van de mooie jurken en pakken die geshowd werden. Er werd zelfs een kostuum geshowd van een bewoner.

 

Na afloop van de show kon iedereen naar het tuinhuis voor een hapje en een drankje en kon er geluisterd worden naar muziek van Duo Thyme. We kunnen terugkijken op een geslaagde middag!

 

Welzijn Blommenhoeke

 

Bruidsmodeshow in Neibertilla