"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand
"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren

Bruidsmodeshow in Neibertilla

Op woensdagmiddag 27 januari jongstleden was er een bruidsshow op de Blommenhoeke in Neibertilla. Deze middag showden personeelsleden hun bruidsjurken aan bewoners en hun familie. Ook waren er twee bruidegoms en vier bruidskinderen aanwezig. En showden de dochters van twee verzorgenden de jurken van hun moeder. Het haar en de make-up van de bruiden werd deze middag verzorgd door leerlingen van het Friesland College.

 

Om half twee begon de show die langs alle woonkamers van de Blommehoeke ging. De afdeling was versierd met ballonnen, jurken en bogen en op iedere woonkamer was er een taart gemaakt van soesjes. Bewoners en hun familieleden genoten van de mooie jurken en pakken die geshowd werden. Er werd zelfs een kostuum geshowd van een bewoner.

 

Na afloop van de show kon iedereen naar het tuinhuis voor een hapje en een drankje en kon er geluisterd worden naar muziek van Duo Thyme. We kunnen terugkijken op een geslaagde middag!

 

Welzijn Blommenhoeke

 

Bruidsmodeshow in Neibertilla