Techparade Techparade Van 21 t/m 24 januari, in het kader van eHealthweek, een techparade langs diverse locaties van ZuidOostZorg. Komt u ook? Lees hier meer
Beeldhouwweek ‘Anders ontmoeten’ Beeldhouwweek ‘Anders ontmoeten’ Van 14 t/m 18 januari 2019 is op het Winkelplein in Sûnenz een beeldhouwatelier ingericht. Doet u ook mee? Lees meer

Brand in rokersruimte De Waadwente

In een prullenbak in de rokersruimte van De Waadwente is woensdagmiddag brand ontstaan. De brandweer werd daarop gealarmeerd door de rookmelder en was al snel ter plaatse om de brand te blussen. De brand bleef daardoor beperkt tot de rokersruimte, maar door de rookontwikkeling werd wel besloten de centrale gang van De Waadwente te ontruimen. De dienstdoende BHV heeft daarbij volgens de brandweer ‘zeer correct gehandeld’. Alle bewoners zijn in veiligheid gebracht en er is niemand gewond geraakt.

 

Medewerkers hebben bij het horen van het alarm en het zien van de rook adequaat gereageerd. Medewerkers en bewoners die in contact zijn geweest met de rook zijn door de aanwezige ambulancediensten preventief gecontroleerd.

 

De schade die door de rookontwikkeling en het bluswater is ontstaan wordt op dit moment opgenomen. Daarnaast wordt gekeken naar de mogelijkheden om de gang zo snel mogelijk weer in gebruik te nemen.

 

02082017