"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren
"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand

Binnenkort in Dokkum: Sûnenz

Op maandag 12 oktober start, in opdracht van ZuidOostZorg, de bouw van het anderhalvelijnscentrum Sûnenz in Sionsberg. Sûnenz zal worden gerealiseerd in de vleugel waar zich voorheen de poliklinieken en het lab bevonden. Vanuit Sûnenz zullen binnen Sionsberg huisartsen worden gefaciliteerd in het verlenen van anderhalvelijnszorg aan hun patiënten. In het centrum zullen daarnaast verschillende faciliteiten voor met name ouderen worden gerealiseerd, zoals een restaurant, verschillende (zorg)winkels en een ontmoet- en beweegplein.

Er wordt begonnen met de asbest sanering van de vleugel rechts van de entree. Wanneer het asbest is verwijderd, wordt begonnen met de sloop van een groot deel van de wanden en het plafond in deze vleugels.

Deze werkzaamheden zullen ongeveer 3 weken gaan duren. Naar verwachting wordt eind week 44 (rond 30 oktober) de omgevingsvergunning verstrekt. Op dat moment zal worden gestart met de vergunning plichtige onderdelen, zoals de wijzigingen aan de buitenpui en het plaatsen van de voorzetgevel. Ook wordt dan begonnen met de binnenmuren, installaties, vloeren en de keukeninrichting.

Naar verwachting zijn de bouwwerkzaamheden eind december afgerond. Bij de werkzaamheden proberen wij de hinder (bijv. geluidsoverlast) voor patiënten en medewerkers zo veel mogelijk te beperken. Wij kunnen echter niet voorkomen dat u misschien toch enige mate van hinder ondervindt door de werkzaamheden. Hiervoor vragen wij uw begrip.

De komende tijd zal Sionberg u op de hoogte houden van de ontwikkelingen rondom en vorderingen van de verbouwing. Ook worden er in de komende tijd meer impressies van de binnenkant van het nieuwe centrum gedeeld. U kunt bij Sionsberg in de tussentijd gewoon terecht voor de zorg die u nodig heeft.