Beeldhouwweek ‘Anders ontmoeten’ Beeldhouwweek ‘Anders ontmoeten’ Van 14 t/m 18 januari 2019 is op het Winkelplein in Sûnenz een beeldhouwatelier ingericht. Doet u ook mee? Lees meer
Techparade Techparade Van 21 t/m 24 januari, in het kader van eHealthweek, een techparade langs diverse locaties van ZuidOostZorg. Komt u ook? Lees hier meer

Alzheimerdag Friesland 20 september

Wanneer? Zaterdag 20 september 2014 van 10.00 uur – 17.00 uur

Voor wie? Mensen met dementie en hun naasten

Waar? Posthuistheater Heerenveen en de kerk ernaast

Toegang? Gratis

Komt u ook? Schrijf snel in via TinZ

 

Wereld Alzheimer Dag is een dag om op een positieve manier aandacht te vragen voor de ziekte. Dit jaar wordt Alzheimerdag Friesland georganiseerd voor mensen met dementie en hun naasten. 20 september a.s. in het Posthuistheater in Heerenveen. Komt u ook?

 

‘Voor Elkaar’ wordt een ontspannen dag waarop uw zintuigen worden geprikkeld door onder andere muziektherapie, stoelmassage, mindfulness en een stadswandeling door Heerenveen. In het ochtendprogramma neemt professor Erik Scherder u mee in de in de wondere wereld van onze hersenen. Bovendien vertellen enkele bekende Nederlanders over hun ervaring met dementie.

’s Avonds kunt u de toneelvoorstelling ‘Slotakkoorden’ bekijken. U kunt zich tot 11 september aanmelden via www.tinz.nl voor alleen de ochtend of middag, óf voor de gehele dag.

 

Er zijn geen kosten aan deze dag verbonden. Voor de toneelvoorstelling ‘Slotakkoorden’ zijn speciale kaarten verkrijgbaar voor €20,00. Telefonisch aanmelden is ook mogelijk. Bel daarvoor op woensdagen tussen 14.00 – 16.00 uur met het Posthuis Theater, (0513) 61 94 94.

 

Alle activiteiten zijn georganiseerd in het Posthuistheater en in de naastgelegen kerk. De benedenverdieping (BG) van het theater is goed toegankelijk voor mensen met een rolstoel of

rollator, maar in het gebouw is geen lift aanwezig. Een aantal activiteiten op de eerste verdieping is daarom minder goed toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn.

 

‘Voor Elkaar’ wordt mogelijk gemaakt door diverse sponsoren. De Friesland Zorgverzekeraar is hoofdsponsor. Graag tot ziens op 20 september!

 

Lees hier het programma.

  

Alzheimer Nederland, het Posthuistheater en TinZ Netwerk Dementie Friesland