"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren
"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand

23 mei feestdag voor ZuidOostZorg

Om half tien lag de paarse loper uit, de ballonnen waren opgeblazen en de koffie stond klaar. Het feest kon beginnen. En een feest is het geworden.  

 

Het thema van deze dag was 'Kunst en bewegen'.  Tijdens de opening zijn vier kunstwerken onthuld door vier prominente mensen uit Friesland. Deze prominenten waren: De heer J.A. Jorritsma, Commisaris van de Koning, mevrouw D. Monissen, voorzitter Raad van Bestuur De Friesland Zorgverzekeraar, de heer T. van Bekkum, burgemeester Smallingerland en de heer R. Oostra, ereburger Smallingerland en voormalig directeur van De Lawei. Zij hebben vier kunstenaars geïnspireerd aan de hand van onderwerpen gerelateerd aan mienskip, zorg en maatschappij. Deze schilderijen zijn onthuld tijdens de opening. De kunstenaars die meegewerkt hebben zijn onder andere: Marcus Wedman, Aad Nauras en Henk Pietersma.

 

Hierna werd aan de gasten gevraagd de ballonnen op te blazen die op de tafels lagen. De ballonnen werden vervolgens door de lucht gegooid en op het sein van de heer John Jorritsma, Commisaris van de Koning kapot geprikt. Op hetzelfde moment werden de nieuwe namen van Bertilla onthuld; Neibertilla en Neisûn. Alle gasten werden uitgenodigd voor een rondleiding door het gebouw. Tot slot kreeg iedereen nog een lunch aangeboden.

 

Vanaf 14.00 tot 19.30 uur was er een Open huis in Neibertilla/Neisûn en Sûnenz. Er was van alles te doen en te proeven. Men hoefde zich niet te vervelen. Meer dan 2.000 bezoekers hebben een indruk kunnen krijgen van Neibertilla/Neisûn en Sûnenz. Iedereen kon terug zien op een geslaagde dag.