"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren
"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand

13 april: Alzheimercafé Oosterwolde

Na het tekenen van het convenant is het zover: Woensdag 13 april start het eerste Alzheimercafé in Ooststellingwerf. Om 19.30 uur wordt in de Miente in Oosterwolde het eerste Alzheimercafé feestelijk geopend. Na het officiële openingswoord van wethouder Engbert van Esch wordt de opening voortgezet met een optreden van Theatergroep ‘De Verheldering’. Daarna is er tijd voor vragen en discussie onder het genot van een hapje en een drankje. Hans de Liedjesman zorgt voor de muzikale omlijsting van de avond.

Het Alzheimercafé zal vanaf nu iedere maand plaatsvinden. Iedere maand staat het café in het teken van een thema. De bijeenkomst is voor iedereen die te maken heeft met dementie.

Alzheimercafé Ooststellingwerf is een initiatief van De Friese Wouden, Zorggroep Liante, Gemeente Ooststellingwerf, Alzheimer Nederland en ZuidOostZorg.Foto: Ondertekening Alzheimerconvenant (De Woudklank 31 maart 2016)

 

11042016