Techparade Techparade Van 21 t/m 24 januari, in het kader van eHealthweek, een techparade langs diverse locaties van ZuidOostZorg. Komt u ook? Lees hier meer
Beeldhouwweek ‘Anders ontmoeten’ Beeldhouwweek ‘Anders ontmoeten’ Van 14 t/m 18 januari 2019 is op het Winkelplein in Sûnenz een beeldhouwatelier ingericht. Doet u ook mee? Lees meer

13 april: Alzheimercafé Oosterwolde

Na het tekenen van het convenant is het zover: Woensdag 13 april start het eerste Alzheimercafé in Ooststellingwerf. Om 19.30 uur wordt in de Miente in Oosterwolde het eerste Alzheimercafé feestelijk geopend. Na het officiële openingswoord van wethouder Engbert van Esch wordt de opening voortgezet met een optreden van Theatergroep ‘De Verheldering’. Daarna is er tijd voor vragen en discussie onder het genot van een hapje en een drankje. Hans de Liedjesman zorgt voor de muzikale omlijsting van de avond.

Het Alzheimercafé zal vanaf nu iedere maand plaatsvinden. Iedere maand staat het café in het teken van een thema. De bijeenkomst is voor iedereen die te maken heeft met dementie.

Alzheimercafé Ooststellingwerf is een initiatief van De Friese Wouden, Zorggroep Liante, Gemeente Ooststellingwerf, Alzheimer Nederland en ZuidOostZorg.Foto: Ondertekening Alzheimerconvenant (De Woudklank 31 maart 2016)

 

11042016