"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren
"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand

12 oktober: Rispinge 60 jaar!

12 oktober 2017 viert woonzorgcentrum Rispinge, locatie van ZuidOostZorg, haar 60 jaar jubileum. Rispinge als ‘hart van de wijk’ viert dit jubileum natuurlijk niet alleen. Iedereen is van 9.30 – 16.00 uur van harte welkom op de open dag.

 

De open dag staat in het teken van het thema ‘Leefplezier en beleven’. Rond dit thema is een boordevol activiteitenprogramma georganiseerd. Kom langs voor één van de workshops, Kom tot rust bij de welness-activiteiten of laat een mooie portretfoto maken. Daarnaast kunt u genieten van het optreden van het Overdagkoor. Bent u zelf muzikaal? Dan mag de workshop ‘spelen op een ukelele’ niet op het activiteitenschema ontbreken.

 

Rispinge ‘Hart van de wijk’
In 2016 is Rispinge na de verbouwing feestelijk heropend. Onderdeel van deze verbouwing was de realisatie van restaurant Bysûnder en de ontwikkeling van Rispinge als ‘hart van de wijk’ de Bouwen. Dit betekent dat Rispinge zich inzet om de wijk zo veel mogelijk bij haar activiteiten te betrekken, zodat Rispinge, de bewoners en omwonenden iets voor elkaar kunnen betekenen. Dit vertaalt zich in de organisatie van verschillende (beweeg)activiteiten, samenwerkingen met scholen en organisaties uit de wijk.

 

Daarom wordt het 60-jarig jubileum dan ook niet binnenshuis gevierd, maar nodigt Rispinge graag alle belangstellenden uit om 12 oktober langs te komen op de open dag. De open dag en de activiteiten op 12 oktober zijn gratis toegankelijk.

 

Lees snel wat er deze dag allemaal te beleven is! U bent van harte welkom!