"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren
"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand

‘Wij kiezen voor geluk!’

Is geluk een keuze? Daar kun je natuurlijk over discussiëren….maar we weten allemaal dat het soms in hele kleine dingen zit. En soms betekent dat dat je dingen die je wilt doen, gewoon moet doen!
Daarom gaan we op 16 maart met bijna 50 van onze cliënten (in twee heeuule grote bussen!) naar Theater Flint in Amersfoort. Doen we gewoon!

 

Een paar weken geleden kregen we van Fonds NutsOhra (FNO) een uitnodiging om bij de ‘Klein Geluk Show’ aanwezig te zijn met cliënten en medewerkers. Deze uitnodiging kregen we omdat we hadden meegedaan met hun programma ‘Klein Geluk’. Vanuit dit programma geeft FNO kleine financiële bijdragen om de dag van mensen die langdurige zorg nodig hebben nét iets mooier te maken.

 

Klinkt mooi, ‘even naar Amersfoort voor een kleine portie geluk’! Maar hoe regel je dat? Het is zo makkelijk om het dan maar niet te doen, te veel gedoe. Maar zo zijn we niet. Wij vragen gewoon wie er mee wil, regelen twee grote bussen en zorgen dat er genoeg begeleiding mee kan. En zo zitten we op 16 maart als enige ouderenzorgorganisatie in de zaal bij Robert ten Brink en Tooske Ragas. Maakt dat ons dan heel bijzonder? Neu, dat niet speciaal. Zijn we daar trots op? Toch wel een beetje. Is geluk een keuze? Lang niet altijd. Maar als je de keuze hebt, dan zeg je daar zeker geen nee tegen. We hebben er zin an!

 

 

23022017