"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand
"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren

‘Met z’n allen naar de Klein Geluk Show’

Robert ten Brink. Tooske Ragas. En nog veel meer artiesten. Bijna 50 van onze cliënten (en zo’n 25 begeleiders) gaan ze op 16 maart live zien! Met 74 mensen reizen we op die dag met twee grote bussen (!) af naar het Flint Theater in Amersfoort. Daar vindt de ‘Klein Geluk Show’ plaats, een initiatief van Fonds NutsOhra.

 

Bij De Klein Geluk Show wordt gevierd dat Fonds NutsOhra met haar programma ‘Klein Geluk’ de afgelopen 2 jaar een bescheiden bijdrage heeft mogen leveren aan de kwaliteit van leven van mensen die langdurig afhankelijk zijn van intensieve zorg. Door een financiële bijdrage vanuit ‘Klein Geluk’ hebben we bij ZuidOostZorg bijvoorbeeld een ‘Qwiek Up’ kunnen aanschaffen. Dat is een soort beamer die beelden op muren en plafonds kan projecteren. De bewoners in Stellinghaven Appelscha beleven er sinds een paar weken een hoop plezier aan!

 

Het wordt een show vol entertainment: er komen zowel bekende als onbekende artiesten langs die verschillende zintuigen zullen prikkelen. Maar we gaan er vooral een mooie dag van maken voor de cliënten die meegaan! 

 

 

15022017