Filmfestival 2017

Welkom op het Filmfestival 2017

Het Filmfestival van ZuidOostZorg opent op donderdag 9 november 2017 in vijf zalen van Schouwburg De Lawei in Drachten haar tweede editie. Meer dan 20 films en documentaires vertonen we op het Filmfestival voor vrijwilligers, familie van bewoners, medewerkers en genodigden. Het filmfestival heeft het thema Voor een ander! gekregen. Mis het niet!

 

Thema: Voor een ander!

Het Filmfestival ‘Voor een Ander’ wordt georganiseerd, omdat ZuidOostZorg de kracht van samen wil laten zien. Omdat we willen laten zien dat samen soms best moeilijk kan zijn, maar ook vooral heel mooi en waardevol. En wanneer mensen samen zijn en elkaar helpen, de prachtigste verhalen kunnen ontstaan. Want we doen het samen. Voor een ander en met elkaar.

 

Speelfilm en documentaires

De geselecteerde films benaderen het thema vanuit verschillende gezichtspunten, roeren actuele maatschappelijke dilemma’s aan maar bevatten ook prikkelende beelden die kritische vragen kunnen oproepen. Getoond worden zowel speelfilms als documentaires, zowel nationaal als internationaal. In twee dagdelen van vier uur draaien we een aantal geselecteerde films en documentaires, waaruit een keuze gemaakt kan worden.

 

Aanmelden kan hier! Graag tot de 9e november!