"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren
"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand

Dagbesteding

Behoefte aan een goed gesprek of gezellig samen leuke dingen doen, mensen ontmoeten? Of wilt u graag, samen met anderen, aan uw gezondheid werken? Als u ouder wordt en bijvoorbeeld alleen woont is dat niet altijd meer vanzelfsprekend. Wellicht is de dagbesteding van ZuidOostZorg dan voor u een uitkomst!

 

Wat vindt u op de dagbesteding?

Unieke momenten en ontmoetingen staan centraal bij onze dagbesteding. U heeft bij ons alle ruimte om uzelf te zijn en er samen met anderen een mooie dag van te maken. We organiseren dagelijks activiteiten waar u aan kunt deelnemen en gaan daarbij uit van wat ú leuk en interessant vindt. Uw eigen ideeën en suggesties zijn dus altijd welkom! Wij ondersteunen u graag uw leven te leven zoals u dat altijd gewend was of zoals u dat graag zou willen.

 

Samen bewegen, uw geheugen trainen, gezellig samen de dag doornemen, een krant lezen of creatief bezig zijn, op de dagbesteding van ZuidOostZorg kan het allemaal.

 

Voor wie is de dagbesteding?
De dagbesteding van ZuidOostZorg is voor iedereen toegankelijk die graag mensen wil ontmoeten, samen dingen wil ondernemen of leuke activiteiten wil doen.

 

Vergoeding dagbesteding

Dagbesteding is een WMO- verstrekking. Voor dagbesteding in de gemeente Smallingerland en Dongeradeel heeft u een beschikking nodig vanuit uwgemeente. Dit geldt ook voor het vervoer. U betaalt een inkomens afhankelijke eigen bijdrage aan het CAK.

 

Door afspraken die wij hebben gemaakt met de gemeente Opsterland heeft u voor de dagbesteding in deze gemeente geen WMO-beschikking nodig. U betaalt dan ook geen eigen bijdrage aan het CAK.

 

Waar is dagbesteding?

Dagverzorging wordt in de volgende aangeboden:

 

Aanmelden dagbesteding

Voor het bezoeken van de dagverzorging (inclusief vervoer) heeft u in de gemeente Smallingerland en Dongeradeel een WMO-beschikking nodig vavan de gemeente. Neemt u hiervoor contact op met het WMO-loket, het centraal meldpunt van de gemeente. 

Voor de dagbesteding in Opsterland kunt u contact opnemen met het Informatie- en Adviescentrum van ZuidOostZorg.

 

Uiteraard staan de adviseurs van het Informatie- en Adviescentrum u graag te woord voor meer informatie en al uw vragen. Zij zijn bereikbaar via 0800-5717171 of advies@zuidoostzorg.nl.