"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand
"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren

Dagopvang en dagverzorging in Boekehiem

 

Boekehiem in Beetsterzwaag

Boekehiem verzorgt dagopvang voor mensen van verschillende leeftijden. Wij verwelkomen u in een gezellige omgeving met betrokken personeel. U krijgt bij ons aandacht en we ondernemen graag iets leuks met u!

 

Dagopvang iets voor u?

Hebt u het thuis prima naar uwzin, maar komt u steeds minder de deur uit? Misschien is onze dagopvang dan iets voor u. U bent één of meer dagen per week gezellig onder de mensen. Doe mee met spel, handvaardigheid, zingen of geheugentraining. Ga met ons een dagje weg. Niks moet, alles mag. En als u geen vervoer hebt, dan halen we u op en brengen u ook weer thuis.

 

Een vaste groep

U kunt een dagdeel, een dag of meerdere dagen per week bij ons terecht. Er zijn verschillende groepen. De groepsgrootte varieert tussen de tien en veertien deelnemers. Bij de intake bekijken we samen met u welke groep het beste bij u past. U krijgt een vaste groep zodat u altijd in een vertrouwde omgeving zit. 

 

Vervoer naar en van Boekehiem

Het vervoer is geregeld voor de dagopvang: u wordt 's ochtends gehaald en 's middags weer gebracht.

 

Komt u in aanmerking voor dagopvang?
Voor dagopvang van Boekehiem heeft u geen indicatie nodig.  De cliëntadviseurs willen u graag helpen met de aanvraag van dagopvang, telefoon 0800-5717171.

 

Vergoeding dagverzorging
Dagverzorging wordt vergoed door de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo) Opsterland . Wel is er sprake van een aan het inkomen gerelateerde eigen bijdrage.

 

Appartementen in Boekehiem

Naast dagopvang biedt Boekehiem ook woongelegenheid voor ouderen, in 29 appartementen. Deze appartementen worden verhuurd door woningcorporatie Elkien. Ook een deel van de bewoners neemt gezellig deel aan de activiteiten. Neem gerust contact op voor meer informatie over de appartementen van Boekehiem.

Bezoekadres
Fundatielaan 2
9244 CK Beetsterzwaag

T (0512) 38 13 68
info@zuidoostzorg.nl Toon route

Onze locaties

Type locatie

Bekijk lijst met alle locaties