"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand
"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren

PlusPunt: dagbesteding voor ouderen met een psychiatrische uitdaging

 

Woont u zelfstandig, maar heeft u soms moeite om de dag door te komen? Heeft u behoefte aan gezelligheid, ontspanning en ontmoeting, maar voelt u zich vaak juist eenzaam? Wacht dan niet langer en zet de stap naar PlusPunt!

 

PlusPunt is een dagbesteding in NeiBertilla die speciaal is ingericht voor ouderen met een psychiatrische uitdaging. Bij PlusPunt richten we ons juist op wat u kunt en wilt doen en staat niet uw diagnose of uw aandoening centraal. Wij stimuleren en helpen u om uw mogelijkheden te zien en daarvan op een positieve manier gebruik te maken. Zo organiseren we bijvoorbeeld activiteiten waarin beweging centraal staat, maken we muziek of koken we samen. Daarbij kunt u andere mensen leren kennen en verhalen met elkaar uitwisselen. We doen het samen.


PlusPunt is gevestigd in Neibertilla in Drachten, in het Túnhús. We zijn iedere woensdag en vrijdag geopend van 11.00 tot 16.00 uur.


Heeft u belangstelling of kent u iemand voor wie een bezoek aan PlusPunt misschien een uitkomst kan zijn? Neem dan contact op met Sjoerdtsje de Vries, activiteitenbegeleider, via 06-83529938 of per e-mail: sjoerdtsje.de.vries@mindup.nl.

 

Bezoekadres: Burgemeester Wuiteweg 140, 9203 KP Drachten

 

Pluspunt is een samenwerking tussen: