"Ik vind het heel prettig dat de mensen van ZorgThuis me goed kennen. Maar ze hoeven natuurlijk niet álles van me te weten..." "Ik vind het heel prettig dat de mensen van ZorgThuis me goed kennen. Maar ze hoeven natuurlijk niet álles van me te weten..." Lees meer over de persoonlijke aanpak van ZorgThuis ZorgThuis

Compliment voor Sinneblom

Nadat ze een uitnodiging had gestuurd voor een herdenkingsbijeenkomst, kreeg Gerda Meeboer een hartverwarmende mail terug van de zoon van een bewoner. Een compliment voor haar en voor alle medewerkers van afdeling Sinneblom in NeiBertilla. Hier doe je het toch voor?

 

Geachte mevrouw Meeboer,

 

Hartelijk dank voor de uitnodiging. Mijn moeder is 26 oktober 2016 overleden en heeft slechts 8 weken in Bertilla (afd Zonnebloem) gewoond. Zij was aan het dementeren en is aan een plotseling uitgezaaide kanker overleden. NeiBertilla is nooit meer haar thuis geworden, maar ze was er wel op haar plek. Wij zullen niet aanwezig zijn bij de dienst maar ik wil u en alle medewerkers nogmaals heel hartelijk danken voor alle aandacht en de liefdevolle verzorging die mijn moeder mocht ontvangen. Zo hebben mijn zus en ik dat in elk geval ervaren. Er wordt veel geklaagd over de ouderenzorg in Nederland, maar wij herkennen ons niet in dat beeld. Er waren zelfs 3 dames van de afdeling aanwezig bij de uitvaart van mijn moeder. Wij hebben dat zeer op prijs gesteld. Ik ontving ook nog een brief van een vrijwilligster die mij schreef hoe haar relatie met mijn moeder zich had ontwikkeld en waar ze zoal over spraken. Ze vond mijn moeder een heel lieve vrouw. Dat heeft mij diep geroerd. Nogmaals hartelijk dank voor alles.

 

20022017