"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren
"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand

Behandeling thuis van ZuidOostZorg

ZuidOostZorg wil u graag zinvolle zorg bieden. Dit doen we door goed te kijken en te luisteren naar uw zorgvraag. Meerdere behandelaars werken samen om met hun kennis naar uw zorgvraag te kijken.  Zo kunnen ze u de juiste behandeling en adviezen geven. De behandelaars die samenwerken zijn bijvoorbeeld: fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, diëtisten en psychologen. Samen vormen zij de netwerkbehandeldienst.

 

Voorkomen is beter dan behandelen
De netwerkbehandeldienst wil u graag vroegtijdig helpen. We geven preventieve gezondheidszorg. Dit is gezondheidszorg die ziektes wil voorkomen. Bijvoorbeeld gezondheidsvoorlichting en gezondheidsopvoeding. Daarnaast doen we aan vroegtijdige opsporing van afwijkingen, of proberen ziekten in een vroeg stadium te behandelen en daarmee verergering te voorkomen. Want voorkomen is beter dan behandelen.

 

In het linker menu leest u meer over fysiotherapie, ergotherapie, logopedie, psychologie en dietetiek, elk een onderdeel van de netwerkbehandeldienst.

 

Heeft u een complexe zorgvraag? Dan kunt u worden opgenomen voor behandeling.

 

Heeft u nog vragen? Bel gratis onze cliëntadviseurs op 0800-571 71 71.