"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand
"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren

Activiteiten in revalidatiecentrum Marrewyk

 

Activiteitenbegeleiding in revalidatiecentrum Marrewyk

In revalidatiecentrum Marrewyk worden een aantal activiteiten aangeboden. Hierbij wordt rekening gehouden met de wensen en behoeften.

 

Het is mogelijk om vaardigheden aan te leren voor uw thuissituatie. Bijvoorbeeld het zetten van koffie of thee of het smeren van uw boterham. Verder is het mogelijk dat de activiteitenbegeleider met u de mogelijkheden bekijkt om thuis weer invulling aan uw dag te geven.

 

Faciliteiten in Marrewyk

Marrewyk heeft de volgende faciliteiten:

  • Receptie
  • Kapper
  • Pedicure

 

Faciliteiten Nij Smellinghe

Naast de faciliteiten van Marrewyk kunt u ook gebruik maken van de faciliteiten van ziekenhuis Nij Smellinghe. Zoals de winkel, het postkantoor, de bloemenzaak en het restaurant. Wanneer de polikliniek open is kunt u met een pasje binnendoor naar het ziekenhuis. Is de polikliniek gesloten, dan kunt u de faciliteiten bereiken door een kleine buitenwandeling.

Bezoekadres
Compagnonsplein 1
9202 NN Drachten

T (0512) 58 84 75
F (0512) 58 84 77
info@zuidoostzorg.nl Toon route

Onze locaties

Type locatie

Bekijk lijst met alle locaties