"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren

Activiteiten in Neibertilla

Activiteiten op maat

In Neibertilla kunt u deelnemen aan activiteiten die op maat worden aangeboden. Wij zorgen voor een breed en gevarieerd activiteitenaanbod dat zoveel mogelijk aansluit op uw wensen en gewoonten. U kunt deelnemen aan groepsactiviteiten, maar er worden ook individuele (huiskamer)activiteiten aangeboden. Hierbij kunt u denken aan:

 

  • Een rondrit met een bus naar de bollenvelden in Noord Holland
  • Muziek maken
  • Het bijwonen van het Skûtsjesylen, vanaf een boot
  • Spelletjes doen
  • Naar het Abe Lenstra
  • Kaarten maken

           

Heeft u andere interesses, hobby’s of wensen? Bij ZuidOostZorg doen we altijd ons uiterste best om daar met de activiteiten bij aan te sluiten.

 

Altijd wat te doen

In Neibertilla is altijd wat te doen. Naast de activiteiten die voor de bewoners worden georganiseerd, zijn er op de begane grond verschillende voorzieningen waarvan u gebruik kunt maken. Een biologische supermarkt, voor uw dagelijkse boodschapjes. Een bloemenwinkel, voor als u iemand een bloemetje wilt geven of gewoon een mooi boeket op tafel wilt hebben staan. Doordat de benedenverdieping voor iederen geopend is, is het hier vaak gezellig met een grote verscheidenheid aan mensen. Iedereen is welkom.

 

 

Postadres
Postbus 604
9200AP Drachten
Bezoekadres
Burg. Wuiteweg 140
9203KP Drachten

T (0512) 57 18 00
F (0512) 54 80 03
info@zuidoostzorg.nl Toon route

Onze locaties

Type locatie

Bekijk lijst met alle locaties