Techparade Techparade Van 21 t/m 24 januari, in het kader van eHealthweek, een techparade langs diverse locaties van ZuidOostZorg. Komt u ook? Lees hier meer

Zie. Doe. Ervaar.

24 januari: Sûnenz Drachten, 13.00 – 17.00 uur 

 

Technologie helpt zorg en gezondheid vooruit! Hoe? Ervaar het op de Techparade in Sûnenz, die we samen met de gemeente Smallingerland en Generatie Thuis organiseren! Want op donderdagmiddag 24 januari 2019 sluiten we onze eHealthweek af in Sûnenz en staat Sûnenz in het teken van eHealth. Tussen 13.00 en 17.00 uur kunt u zich laten inspireren op het gebied van technologie, gezondheid en zorg. Laat u leiden door Keecker, de slimme mobiele speaker. Train uw geheugen met de Braintrainer. Zie hoe onze Robothonden en –katten op uw aandacht reageren en ervaar hoe het is om virtueel met dolfijnen te zwemmen. Dat en nog veel meer ervaart u op onze Techparade!

 

Op zoek naar slimme woningaanpassingen om zo lang mogelijk in uw eigen huis te blijven wonen? Wij laten het u allerlei mogelijkheden zien. Daarbij laten onder andere Praxis, Expert en Medipoint zien welke slimme oplossingen voor in huis zij bieden. Dus mis het niet! Wees een eHeld en kom op 24 januari tussen 13.00 en 17.00 uur naar Sûnenz!