Techparade Techparade Van 21 t/m 24 januari, in het kader van eHealthweek, een techparade langs diverse locaties van ZuidOostZorg. Komt u ook? Lees hier meer

Zie. Doe. Ervaar.

21 januari. De Waadwente: 13.00 - 16.00 uur


We trappen af in Dokkum. Het thema in Dokkum is bewegen en dus hebben we een speciaal beweegcircuit voor u samengesteld: een circuit vol technologie, waarbij beweging en actief meedoen centraal staat. Balanceer op het Wii-Balance Board, bestuur een robotbal met de Qbi en duw de mol terug in zijn hol met het Mollenspel!

 

Ook de Techparade in Dokkum is goed gevuld. Hier kunt u Robotkatten aaien en uw geheugen trainen met de Braintrainer. Ooit willen weten hoe het is om met dolfijnen te zwemmen? Op 21 januari kunt u het virtueel beleven in De Waadwente. Ook de praktische technologie ontbreekt natuurlijk niet: voor inspiratie op het gebied van woningaanpassing en slimme zorgtoepassingen bent u bij de Techparade in Dokkum op het goede adres! Dit en nog veel meer vindt u op de 21e van januari, van 13.00 tot 16.00 uur in De Waadwente. Noteer de datum maar vast in uw agenda. U wilt de toekomst toch niet missen?